6. Farouk. Kardashian Beauty. Black Seed Oil

KUVAUS JA DESING:

farouk-kardashian-beauty

Farouk on tunnettu korkealaatuisten kauneustuotteiden suunnittelusta. Yksi merkin huomattavimmista ominaisuuksista on järkevä hinta ja epätyypillinen design: pienissä 15 ml pulloissa piilee käyttäjien arvostama, hyvin tehokas tuote.

’Musta öljy’ on saanut erityishuomiota – Kardashian Beauty Black Seed Oil. Tämä tuote herättää huomiota, sillä Kardashianien siskosten sanotaan suunnitelleen sen.

Mitä tämä pieni, musta muovipullo Kardashian Beauty Black Seed Oil sisältää?

Öljyn pääainesosa mainitaan tuotteen nimessä – mustakuminaöljy. Tämä öljy sisältää suuren määrän seuraavia rasvahappoja: omega-6 (noin 60% linolihappoa), omega-9 (noin 23% oleiinihappoa) sekä pieni määrä alfa-linoliinihappoa omega-3 -ryhmästä. Öljy on siis ihanteellinen korkeahuokoisille, äärimmäisen uupuneille, kuiville ja elvytystä vaativille hiuksille. Mustakuminaöljy sisältää myös E-vitamiinia, joka tunnetaan ’nuoruuden vitamiinina’ ja huolehtii hiusten hyvästä kunnosta sekä suojelee hiuksia. Hiusten terveydestä ja kauneudesta ovat vastuussa sterolit, biotiini ja monet antioksidantit sekä mikroelementit; kaikkia näitä voi taatusti löytää mustakuminaöljystä. Näiden ansiosta hiuksista tulee sileät, kosteutetut ja joustavat.

Kardashian Beauty Black Seed Oil sisältää myös silkkiproteiineja. Nestemäinen silkki tekee hiuksista sileät ja tasapainottaa kosteustasoa sulkemalla vettä hiuksiin. Tämän ansiosta hiuksista tulee pehmeät, silkin sileät ja pysyvät hyväkuntoisina pidempään.

Kardashian Beauty Black Seed Oil -öljyä on helppo asettaa hiuksiin. Tuote on tehokas ja kevyt. Yksi ainoa pisara riittää peittämään hiukset tasaisesti. Lisäksi tuote imeytyy nopeasti, eikä latista hiuksia.

Ainoa mainittava huono puoli tuotteessa on läpinäkymättömyys, jonka takia käyttäjän on vaikea määritellä kuinka paljon öljyä on jo käytetty.

Kardashian Beauty Black Seed Oil -öljyn kompakti koko tekee siitä täydellisen matkakauneustuotteen. Se ei vie paljoa aikaa ja sitä voi käyttää korvaamattomana hoitoaineena, jota voi asettaa sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Voimme asettaa öljyä hiuksiin muutaman kerran päivässä. Tuote suojaa auringolta ja muilta sääolosuhteilta ja samalla Kardashian Beauty Black Seed Oil lahjoittaa hiuksille kauniin ulkonäön ja tekee hiuksista hallittavammat.

KÄYTTÖOHJEET:

Yksi tippa öljyä riittää peittämään kosteat tai kuivat hiukset. Öljyä ei tarvitse huuhdella pois.

Kardashian Beauty Black Seed Oil -öljyä voi myös asettaa vain latvoihin.

PLUSSAA:

  • suuri määrä mustakuminaöljyä
  • edullinen
  • tehokas huolimatta pienestä koosta
  • helppokäyttöinen
  • sisältää nestemäistä silkkiä

MIINUSTA:

  • mustakuminaöljy saattaa tehdä vähä- ja keskihuokoisista hiuksista takkuiset
  • vahva, itämainen tuoksu ei miellytä kaikkia
  • musta pullo ei helpota käytetyn öljyn määrän tarkistamista
  • ei voi käyttää öljyhiushoitoon