4. Macadamia NATURAL OIL, Healing Oil Treatment, Therapeutic Oil for All Hair Types

KUVAUS JA DESIGN:

macadamia-natural-oil

Öljy on suljettu muovipulloon suurella mutta helppokäyttöisellä annostelijalla. Se muistuttaa normaalien nestesaippuoiden annostelijoita. Annostelijan design ei ole mitenkään erikoinen ja se on helppokäyttöinen. Pulloa ei tarvitse ottaa käsiin saadakseen öljyä ulos.

Verrattuna muihin tuotteisiin, Macadamia NATURAL OIL näyttää tavalliselta. Pullo on normaali, käytännöllinen 125 ml pullo. Tuote on hyvin tehokas ja sen voimaja taika ovat piilotettu pullon sisään. Macadamia NATURAL OIL on sekoitus kahta ylellistä öljyä: makadamiaa ja argania.

Makadamia öljy on vastuussa hiusten sileydestä ja kiillosta. Se vaikuttaa loistavasti keskihuokoisiin hiuksiin. Öljy imeytyy hyvin nopeasti. Mitä tulee sisältöön, makadamia öljy sisältää hyvin harvinaista omega-7 rasvahappoa, joka tunnetaan myös nimellä palmitoleiinihappo. Tätä happoa pidetään uniikkina, koska se on melkein täsmälleen samanlainen kuin ihmisten tuottama tali. Makadamia öljy pystyy täten täydentämään aineen puutetta päänahassa ja täten ehkäisemään kuivumisen. Toisaalta, makadamia öljy pystyy myös neutralisoimaan liiallisen talituotannon ja seurauksena tekee hiuksista vähemmän rasvaiset. Lisäksi, makadamia öljy ravitsee hiuksia, vahvistaa niitä ja tuo kiiltoa sekä joustoa.

Arganöljy toimii melkein hiusten suojakalvona. Öljy vahvistaa ja suojelee hiuksia vaurioilta. Se elvyttää vaurioituneet hiukset täydellisesti ja taistelee haurautta vastaan. Se kosteuttaa ja tuo kiiltoa hiuksiin sekä ravitsee päänahkaa.

Macadamia NATURAL OIL ei sisällä kemikaalisia ainesosia, parabeeneja tai silikoneja; ei SLS:ää tai SLES:iä.

KÄYTTÖOHJEET:

Macadamia NATURAL OIL -öljyä on asetettava kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. 5 ml riittää peittämään hiukset. Öljyn on annettava vaikuttaa noin 30 minuuttia; mutta sen voi poistaa 2 tunnin jälkeen. Tehokkaampaan hoitoon suositellaan öljyn asettamista ainoastaan latvoihin. Tässä tapauksessa öljyä ei ole tarvitse huuhdella pois.

PLUSSAA:

  • korkealaatuinen sekoitus öljyjä
  • ei sisällä parabeeneja tai sulfaatteja (ei SLS:ää, SLES:iä)
  • tehokas
  • vaikuttava
  • voi käyttää öljyhiushoitoon
  • ei testattu eläimillä
  • helppokäyttöinen

MINUSES:

  • epämiellyttävä, intensiivinen aromi
  • kömpelö pullo