2. ALTERNA – Kendi Oil. Ultimate Frizz Control. Pure Treatment Oil for Thick & Coarse Hair

KUVAUS JA DESIGN:

treatment-oil-for-thick-coarse-hair

Kendi Oil Ultimate Frizz Control Pure Treatment Oil on suljettu pieneen 50 ml kokoiseen pulloon tarkalla pipetillä. Pakkaus on hyvin kaunis, sen sävy on lämmin; beige ja ruskea ovat pullon päävärit. Tuote on hyvin kehitetty mitä tulee pullon designiin. Se erottuu taatusti joukosta, eikä näytä tyypilliseltä kaupan hiustenhoitotuotteelta. Tuote todella herättää kiinnostuksen.

Pullon sisällä on sekoitus öljyjä, joista ekologinen Bambuöljy hallitsee. Lisäksi bambuöljy ehkäisee takkuja ja tekee hiuksista vahvemmat sekä terveemmät. Tuotteen hyötyjen lista ei onneksi ole vielä ohi. Kendi Oil Ultimate Frizz Control sisältää myös monia muita luonnollisia öljyjä, kuten jojoba öljyä, buriti öljyä, vehnäöljyä, rypälesiemenöljyä, kukuipähkinä öljyä, avokado öljyä, oliiviöljyä ja passionhedelmäöljyä. Nämä luonnolliset öljyt ovat yhdistetty niin, että ne tarjoavat hiuksille niiden elintärkeät vitamiinit (A, E, K, D, C). Tämä sekoitus on myös elintärkeä hiusten terveelle kasvulle ja hyvälle kunnolle. Öljyt tunkeutuvat syvälle hiuksiin rasvahappojen ansiosta. Hiusten sisällä öljyt alkavat korjata niiden rakennetta, ravita, kosteuttaa ja vahvistaa juurista latvoihin. Lisäksi, öljyt suojaavat hiuksia kaikilta mahdollisilta mekaanisilta vaurioilta ja tuulen, pakkasen sekä auringon haitallisilta vaikutuksilta.

Tämän lisäksi, Kendi Oil Ultimate Frizz Control sisältää porkkanauutetta, joka tunnetaan betakaroteenin lähteenä. Tämä ainesosa pystyy myös suojaamaan hiuksia auringon haitalliselta säteilyltä ja hidastamaan päänahan ja hiusten ikääntymisprosesseja. Se myös tasauttaa talirauhasten toiminnan ja stimuloi kollageenikuitujen tuotantoa.

Aloe-uute estää myrkkyjen tunkeutumisen hiuksiin. Lisäksi, se tuo kosteutta ja ehkäisee takkuja.

Oil Ultimate Frizz Control -tuotteen ylellisyyden määrittelee sen upea sisältö, jossa ei ole parabeeneja, mineraaliöljyjä, ftalaatteja tai parafiinia. Tuotteessa käytetyt ainesosat ovat ekologisia ja ympäristöystävällisiä.

KÄYTTÖOHJEET:

Kendi Oil Ultimate Frizz Control Pure Treatment Oil on tehokas. 4-6 tippaa öljystä riittää yhteen käyttökertaan. Tuotetta on asetettava kosteisiin, vastapestyihin hiuksiin. Tuotetta voi myös asettaa kuiviin hiuksiin, tässä tapauksessa suositellaan useampia tippoja.

PLUSSAA:

  • luonnollisten öljyjen monipuolisuus
  • tuote ei sisällä haitallisia ainesosia
  • ympäristöystävällisiä ja ekologisia ainesosia
  • voi antaa vaikuttaa yön yli
  • hyvin tehokas
  • kaunis pakkaus (kierrätettävä)
  • miellyttävä tuoksu
  • loistavat ja nopeat vaikutukset

MIINUSTA:

  • annostelijan tiputtaminen on helppoa