7. Gliss Kur Ultimate Color Elixir with Oils – Colour Protection, For Dyed Hair

KUVAUS JA DESIGN:

Gliss Kur Ultimate Color Elixir with Oils – Colour Protection, For Dyed Hair

 

Värjätyt hiukset ovat erityisen alttiita vaurioille. Hiusvärien sisältämä ammoniakki on säälimätön hiuksia kohtaan. Se huonontaa hiusten kuntoa hitaasti mutta varmasti. Seurauksena, hiuksista tulee kuivat, elottomat ja hauraat kaksihaaraisilla. Niiden yleiskunto on huono. Tässä tapauksessa luonnolliset öljyt ovat taivaan lahja; vain sellaiset tuotteet pystyvät tunkeutumaan hiuksiin elvyttääkseen niitä sisäpuolelta. Luonnollisten öljyjen ansiosta hiukset saavat myös kosteutta, joustavuutta, kiiltoa, eivätkä enää katkeile. Lyhyesti sanottuna, hiuksista tulee hyvin ravitut sisäpuolelta.

Syvä ravitseminen oli Gliss Kur Ultimate Color Elixir with Oils – Colour Protection, For Dyed Hair -tuotteen kehittämisen pääsyy.

Tuotteen on tarkoitus ravita ja elvyttää kuivia hiuksia (värjäämisestä johtuen), joka vaatii ravitsemusta ja hoitoa. Gliss Kur Ultimate Color Elixir sisältämät öljyt pystyvät myös tuomaan esiin värjättyjen hiusten värin ja auttaa sitä pysymään kauemmin.

Siitä syystä Gliss Kur Ultimate Color sisältää seitsemää arvokasta, luonnollista öljyä.

Jokainen niistä muuttaa värjätyt hiukset kauniiksi ja elvytetyiksi hiuksiksi omalla tavallaan.

 • – auringonkukkaöljy – sisältää suuren määrän tyydyttämättömiä rasvahappoja omega-6 (noin 65%) sekä omega-3 (noin 25%) ryhmistä. Ne koostuvat suhteellisen suurista molekyyleistä, jotka sopivat korkeahuokoisille hiuksille ihanteellisesti. Rasvahapot eivät ainoastaan elvytä hiuksia syvästi, vaan suojelevat myös hiusten ulkopuolta. Auringonkukkaöljy on lisäksi täynnä E-vitamiinia, joka tunnetaan myös ”nuoruuden vitamiinina”. Tämä vitamiini yhdessä rasvahappojen kanssa hidastaa hiusten ikääntymisprosesseja.
 • – makadamia öljy – sisältää uniikkeja rasvahappoja omega-7 ryhmästä (palmitoleiinihappo). Tämä happo sisältää ihmisen päänahan tuottamaa talia muistuttavaa ainesosaa. Tämän ansiosta makadamia hallitsee päänahan sisäisiä ja ulkoisia prosesseja. Öljy pystyy esimerkiksi ehkäisemään liiallista talituotantoa ja kosteuttamaan hiuksia sekä päänahkaa. Makadamia öljy imeytyy nopeasti, elvyttäen hiuksia sisäpuolelta.
 • – seesamiöljy – suojaa hiuksia esimerkiksi UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta. Hoitaa kuivia ja hauraita hiuksia. Öljy auttaa tuomaan esiin värjättyjen hiusten kiillon ja värin.
 • – oliiviöljy – elvyttää hiuksia upeasti. Se sisältää noin 70% oleiinihappoa (kuuluu omega-9 ryhmään). Tästä syystä öljy sopii keskihuokoisille hiuksille, joka on yleisin hiustyyppi sekä miehillä että naisilla. Oliiviöljy omaa kosteuttavia, elvyttäviä ja kiiltoa tuovia ominaisuuksia.
 • – manteliöljy – on yksi hennoimmista öljyistä. Se sisältää monia proteiineja ja mineraalisuolia, sekä hiusten terveydelle ja kauneudelle tärkeitä A- ja E-vitamiineja. Ne parantavat hiusten joustavuutta ja suojaavat haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä, kuten äärimmäisiltä sääolosuhteilta. Kosteutuksesta ovat vastuussa B-ryhmän vitamiinit.
 • – arganöljy – sanotaan, että Luontoäiti suunnitteli tämän öljyn hoitaakseen kaikkien kampaajatoimenpiteiden tekemiä vaurioita (myös hiusten värjääminen). Se elvyttää hiuksia ja suojaa hiuksia tulevilta haitallisilta tekijöiltä, kuten hiustenkuivaajan kuumalta ilmalta, liian rajulta harjaamiselta, tiukoilta hiusnauhoilta (ponihänniltä) ja kovaotteiselta pyyhekuivaukselta. Arganöljy on pakollinen aineosa hiuksia hoitavien tuotteiden sisältöluettelossa.
 • – marula öljy – on vastuussa hiusten elvytyksestä, koska se pitää yllä muiden öljyjen asemaa. Tämä öljy sisältää paljon oleiinihappoja omega-9 ryhmästä. Siitä syystä marula öljy elvyttää jopa hyvin vaurioituneet, korkeahuokoiset hiukset. Marula öljyn tunnistaa sen hennosta tuoksusta ja se tuo hiuksiin sileyttä sekä kiiltoa.

Öljy on 75 ml kokoinen ja suljettu pumpulliseen pulloon (saattaa jumittua). Tuotteessa on hyvin miellyttävä tuoksu.

KÄYTTÖOHJEET:

Seerumia voi asettaa sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin juuri ennen shampoon käyttöä tai shampoon käytön jälkeen. Sitä voi myös käyttää päivittäisenä hoitoaineena (kun hiukset tarvitsevat ylimääräisen annoksen ravitsevia ainesosia).

PLUSSAA:

 • luonnollisten öljyjen monipuolisuus
 • ei latista hiuksia
 • vaikuttaa välittömästi
 • hyvin miellyttävä tuoksu
 • pitää värjättyjen hiusten värin upeana
 • sisältää UV-filtterin

MIINUSTA:

 • ei voi käyttää öljyhiushoitoon
 • sisältää mahdollisesti kuivaavaa alkoholia
 • pumppu jumittuu joskus
 • suunniteltu värjätyille hiuksille