5. KSHIR PAK VIDHI, SESA OIL, Long & Nourished Hair

KUVAUS JA DESIGN:

kshir-pak-vidhi-sesa-oil-long-nourished-hair

Ayurvedinen tekniikka, joka riippuu tarkoin valittujen yrttien, maitoproteiinien ja öljyjen tasapainosta, on nimeltään Kshir Pak Vidhi. Kshir Pak Vidhi -tuotteen resepti uskotaan olevan paras hiusten elvytykseen ja paikkaamiseen, jonka muinainen lääketiede on koskaan antanut ihmisille. SESA -merkki, joka on tunnettu yhdistelmästään ayurvedistä viisautta ja modernia teknologiaa, on yksi harvoista tätä menetelmää käyttävistä suunnitellakseen tuotteensa.

Hair oil SESA OIL, Long & Nourished Hair on maailmalla tunnettu kauneustuote, suunniteltu Kshir Pak Vidhi -reseptin mukaan.

Pieni, valkoinen ja huomaamaton pullo punaisella korkilla ei herätä luottamusta. Itse asiassa, se näyttää aika rustiikilta verrattuna muihin markkinoiden hiustenhoitotuotteisiin. Yllättävää kyllä, tuotteessa piilee monia luonnollisia ainesosia, viisaasti valittuja yrttejä, maitoproteiineja ja luonnollisia öljyjä, jotka ovat hyvin tärkeitä hiustenhoidossa.

SESA OIL, Long & Nourished Hair on erikoiskäsittely, jota voi käyttää hiusten ja päänahan kunnon palauttamiseksi. Se auttaa taistelussa hiustenlähtöä, hilsettä ja jopa psoriasista vastaan. Hiukset saavat kiiltoa, vahvuutta ja joustavuutta. Syvän tuppielvytyksen ansiosta hiukset alkavat kasvaa nopeammin. SESA OIL, Long & Nourished Hair hidastaa myös ennenaikaisia harmaantumisprosesseja.

Tuote sisältää muun muassa bringraj ja nilibhrungandi öljyä, jotka nopeuttavat hiuskasvua huomattavasti. Kun hiuksia hoitaa näillä öljyillä, niistä tulee vahvemmat tuppien vahvistumisen ansiosta. Tämän takia hiuksista tulee tuuheammat, paksummat ja joustavammat. Vehnäproteiineja luonnehtii korkea E-vitamiinipitoisuus, joka on vastuussa hiusten ja päänahan elvytyksestä. Öljy ehkäisee myös kuivumista, sillä se elvyttää hiuksia kunnolla. Kookosöljy suojaa hiuksia mekaanisilta vaurioilta luomalla mikroskooppisen kerroksen jokaisen hiuksen ympärille. Seesamiöljy tarjoaa hiuksille B-vitamiineja sekä monia muita arvokkaita hivenaineita, kuten magnesiumia, kalsiumia ja fosforia, jotta hiukset kasvaisivat terveinä ja hämmästyttäisivät kauniilla ulkonäöllään.

Seesamiöljy rauhoittaa päänahkaa ja suojaa sitä ärsytyksiltä.

Huomaamaton pullo on 90 ml kokoinen. Korkean yrttimäärän takia tuote on vihreän lisäksi juokseva. Tämä ei valitettavasti helpota tuotteen käyttöä. Öljyn tuoksua ei myöskään pidetä hyvänä puolena. Tuoksu saattaa ärsyttää käyttäjäänsä ja myös ympärillä olevat ihmiset saattavat kiinnittää huomiota Kshir Pak Vidhi -tuotteen vahvaan aromiin.

KÄYTTÖOHJEET:

Öljy on hierottava päänahkaan sekä hiuksiin ja annettava vaikuttaa yön yli. Aamulla hiukset on pestävä shampoolla. On parasta, jos shampoo ei sisällä SLS:ää tai SLES:iä, jotta öljyn toiminta ei häiriintyisi.

PLUSSAA:

  • tehokas säännöllisesti käytettynä
  • luonnollisten öljyjen monipuolisuus
  • voi käyttää öljyhiushoitoon
  • imeytyy hyvin

MIINUSTA:

  • kookosöljy voi tehdä korkeahuokoisista ja keskihuokoisista hiuksista takkuiset
  • pullo ei helpota käyttöä
  • hyvin intensiivinen, ärsyttävä haju
  • ei tehokas