8. Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine

KUVAUS JA DESIGN:

schwarzkopf-essence-ultime-crystal-shine

Tämä Schwarzkopfin pinkki seerumi liittyy hyvin vähän luonnollisiin öljyihin, sillä sen tarkoitus erottuu tyypillisistä öljyistä. Essence Ultime Crystal Shine ei luotu elvyttämään tai ravitsemaan hiuksia, vaan tuomaan hiuksille välittömän kiillon ja kauniin ulkonäön kaikille hiustyypeille. Tuote sisältää luonnollista öljyä, joka ei kuitenkaan ole tuotteen pääainesosa. Lisäksi, Essence Ultime Crystal Shine ei näytä tyypilliseltä luonnolliselta öljyltä. Se ei ole kellertävä ja sen tuoksu on vahva ja makea.

Se on suunniteltu pääasiassa naisille karheilla ja rosoisilla hiuksilla, jotta he lakkaisivat huolehtimasta elottomista hiuksistaan, etenkin suurten tilaisuuksien tullen, kuten juhlaillallisen, puheen pitämisen tai treffien aikana. Tuotetta voi käyttää aina, kun hiukset tarvitsevat ”sitä jotain” ja niiden on häikäistävä ulkonäöllään.

Näissä tapauksissa, Essence Ultime Crystal Shine saapuu pelastukseksi.

Tuote on suljettu pieneen 75 ml kokoiseen pulloon. Essence Ultime Crystal Shine -tuotteessa on pieni pumppu, joka toimii ongelmitta ja helpottaa tuotteen annostelua. Tuotetta ei tarvitse käyttää paljon sen tehokkuuden ansiosta (pullo riittää kuukaudeksi). Essence Ultime Crystal Shine -öljyllä on miellyttävä, pinkki väri. Öljyä on täydennetty aprikoosinkiviöljyllä, joka on tekee hiuksista kiiltävät ja hyväkuntoiset. Lisäksi, tuote sisältää noin 70% oleiinihappoa omega-9 -ryhmästä. Se on taivaanlahja äärimmäisen heikoille ja kuiville hiuksille. Ultime Crystal Shine on vastuussa hiusten joustavuudesta. Aprikoosinkiviöljy sopii myös kiharien hiusten omistajille, sillä tämä luonnollinen ainesosa tuo esiin hiusten luonnollista kaarretta. Öljyn ansiosta kiharat hiukset eivät enää takkuunnu ja hiusten latvat ovat suojassa vaurioilta.

KÄYTTÖOHJEET:

Tuotteen etiketti ei kerro selkeästi tuotteen käyttömenetelmistä. Saamme ainoastaan selville, että Essence Ultime Crystal Shine -tuotetta voi käyttää ennen shampoon käyttöä, shampoon käytön jälkeen sekä kampauksen kaunistamiseen. Etiketti ei määrittele, kuinka kauan tuotteen tulisi vaikuttaa hiuksissa. Siinä ei myöskään lue, jos tuotetta tulisi asettaa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin.

PLUSSAA:

  • kiinnostava design
  • miellyttävä tuoksu
  • tuo hiuksille kiiltoa
  • sisältää UV-filtterin
  • kesyttää kurittomat hiukset
  • helppokäyttöinen

MIINUSTA:

  • sitä ei voi käyttää öljyhiushoitoon
  • pieni määrä luonnollista öljyä
  • käyttötapa ei ole määritelty tarkasti